Tratamentul cearcănelor

Terapii faciale

Cearcănele au reprezentat mereu o problemă cu care se confruntă aproape toată lumea. Începând cu vârsta de 30 de ani, 1 femeie din 2 este îngrijorată de zona încercănată de sub ochi, o zonă delicată care suferă modificări ale pielii, grăsimii, dar și a musculaturii.

Care sunt modalitățile de corecție a cearcănelor?

Fie că este vorba despre pungile de sub ochi, fie de ridurile prezente sub forma unor șanțuri plasate sub unghiul intern al ochiului, fie că vorbim despre culoarea închisă din jurul ochilor… pe toate le denumim “cearcăne”.

Dacă tratamentul pungilor de sub ochi (săculeții de grăsime vizibili și proeminenți de la pleoapa inferioară) se realizează prin îndepărtarea chirurgicală a acestora (blefaroplastie inferioară), ridurile adânci de sub ochi le corectăm prin injectare cu acid hialuronic. Acesta are un efect foarte frumos de umplere a acestui spațiu care se afundă odată cu înaintarea în vârstă, din cauza scăderii elasticității pielii și a pierderii de volum de țesut în această zonă. Efectul lui este excepțional în acest caz! Însă nu are niciun efect asupra aspectului întunecat al pielii din jurul ochilor. Așa cum nici blefaroplastia nu poate îmbunătăți această problemă, ci doar pe cea a punguțelor de sub ochi. În acest caz, se pune problema unui tratament de depigmentare a cearcănelor.

Cum se îndepărtează culoarea întunecată din jurul ochilor?

Ce înseamnă ochi încercănați, cu umbre închise și albăstrui în jur? Și care este tratamentul cel mai eficient? Acest aspect deloc plăcut și greu de acoperit cu machiaj este dat de o vascularizație bogată în jurul ochilor, care este constituită sub forma unei rețele fine de vase de sânge dispuse superficial, sub piele. În această zonă, pielea fiind subțire, poate să facă vizibilă rețeaua vasculară, prin transparența ei.

Așadar, culoarea închisă din jurul ochilor este dată de pigmentul din vasele sanguine din jurul ochilor! Pentru a face să dispară acest aspect, trebuie să facem să dispară vasele de sânge. Acest lucru se întâmplă cu laserul vascular. Acidul hialuronic nu are această capacitate, el este excepțional în cazul umplerilor volumetrice și a hidratării pielii. Nici blefaroplastia nu are niciun efect, pentru că această intervenție se rezumă la excizia unei porțiuni milimetrice din piele. Agenții depigmentanți pot avea o oarecare valoare (puțin vizibilă, după părerea mea), dar nu în cazurile în care vascularizația din jurul ochilor este constituțională sau foarte veche, cazuri în care pigmenții din sânge trec în piele.

Laserul vascular este cel mai eficient tratament pentru cearcănele închise la culoare

Laserul vascular este un tratament special destinat închiderii vaselor de sânge foarte fine. Efectul se poate vedea și imediat după tratament, însă cu cât trece mai mult timpul, cu atât este mai vizibil rezultatul. De ce? Pentru că laserul vascular are efectul de a închide din loc vasele de sânge. Între aceste închideri rămân coloane mici de sânge pe care organismul le va resorbi în câteva zile-săptămâni. Odată închise, vasele de sânge nu se vor mai deschide, însă posibilitatea apariției de vase noi există, datorită factorului genetic prezent. Dar nu vor mai fi niciodată ca înainte. Laserul vascular pentru pentru tratamentul cearcănelor închise la culoare nu are niciun efect negativ asupra ochiului, vascularizației acestuia sau acuității vizuale. Tratamentele pentru cearcăne pot fi unice sau multiple, în funcție de cât de vascularizată este zona din jurul ochilor. Acțiunea laserului este strict la nivelul vasului de sânge, fără a produce spargerea acestora sau leziuni ale pielii. Este un tratament extrem de sigur și singurul eficient în aceste cazuri.

Laserul vascular Clear Scan este soluția de tratament a cearcănelor pentru ochii obosiți, umflați și cu aspect vinețiu. Energia undelor laser este capabilă să penetreze în țesuturile profunde, producând închiderea vaselor de sânge, din loc în loc, și coagularea selectivă a sângelui din vase, care va fi ulterior absorbit. Aceste lucruri se întamplă fără a afecta straturile superficiale ale pielii, iar prin resorbția sângelui, vasele vor dispărea în timp. Astfel, zona închisă la culoare din jurul ochilor se va lumina treptat, devenind din ce în ce mai deschisă la culoare, înlăturând aspectul permanent obosit al ochilor.

Tratament pentru cearcăne prin corecția șanțului lacrimal accentuat

Dacă aveți un șant lacrimal accentuat, încep să se formeze pungi sub ochi sau vi se pare că zona pleoapei inferioare începe să prezinte un contur care nu vă place, atunci este momentul să încercați Redensity Eyes.

Acest produs nou este un gel complex, unic și diferit față de tot ce exista până acum, care se injectează fără durere în zona ochilor. Este special destinat estompării diformităților de sub ochi, redându-i pielii luminozitatea. Este formulă nouă, pentru corecția sigură și naturală a șanțurilor de sub ochi, care conține:

  • acid hialuronic cu o moleculă special concepută pentru zona din jurul ochilor, cu un risc extrem de scăzut de a produce edeme sau alte reacții secundare. Rolul lui este de a hidrata, de a restaura balanța hidrică a pielii din zona ochilor și de a îmbunătăți stuctura pielii, căreia îi conferă o catifelare și o strălucire aparte.
  • aminoacizi (care refac structura pielii și îi redau strălucirea), minerale – zinc, cupru, vitamina B6 și antioxidanți!

Toate aceste componente au efect sinergic, producând: remodelarea cearcănelor, fără a produce umflarea zonei, regenerarea și restructurarea pielii, protecția antioxidantă și hidratarea zonei din jurul ochilor. Mai exact, efectul este de redensificare a dermului! Injectat corect, produsul este eficient și cu un efect de lungă durată, care se injectează rapid, fără durere. Vi-l recomand!

Tratamentul cearcănelor cu acid hialuronic și aminoacizi - Redensity Eyes

Redensity Eyes este un produs complet, care estompează foarte bine zona încercănată din jurul ochilor. Acest nou produs conține acid hialuronic, restaurează balanța hidrică a pielii din zona ochilor și îmbunătățește stuctura pielii căreia îi conferă o catifelare și o strălucire aparte.

Injectarea este total nedureroasă și durează doar câteva minute. Gelul este așezat în mai multe direcții în zona șanțurilor pleoapei inferioare, dar și în alte riduri vizibile din jur, astfel încât să se integreze perfect în țesut. Efectul tratamentului de corecție a cearcănelor cu acid hialuronic și aminoacizi va fi vizibil imediat și se va observa atenuarea cearcănelor. Dupa câteva zile, pielea va deveni mai luminoasă, iar umbrele și neregularitățile de pe pleoapa inferioară vor fi atenuate.

Acidul hialuronic care se află în Redensity II este aproape identic cu cel pe care organismul nostru îl conține. Produsul este non-animal, deci riscul de alergie este zero. Nu aveți decât să vă bucurați de existența lui!

prețuri

Injectare acid hialuronic
1ml: 400€
0,5 ml: 250€

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!