Tratamentul celulitei cu laser CelluSmooth

Lipoaspirație laser

V-ați gândit vreodată că celulita nu este doar acumularea de grăsime sub piele și nicidecum de „toxine” care trebuie eliminate prin drenaj limfatic? V-ați imaginat ce se întâmplă sub pielea aceea deformată, cu aspectul de coajă de portocală? Ei bine, aflați că această mare provocare a femeilor este determinată, anatomic vorbind, de striuri fibroase verticale care nu vor deloc să se extindă și strangulează masa de țesut adipos, deformând-o și producând la suprafața pielii denivelările inestetice. Bărbații sunt… cam scutiți de problema asta pentru că, la ei, aceste striuri sunt dispuse altfel, fără să deformeze grăsimea de sub piele. Asta este, noi suntem înțelegătoare!

Înțelegând cum funcționează celulita, veți înțelege și de ce cremele, masajele sau alte proceduri nu pot avea deloc efecte. Sau dacă sunt, ele sunt foarte mici și doar de ameliorare temporară.

Cum se formează celulita?

Celulita, o afecțiune care este prezentă la mai mult de 85% dintre femei și pentru care s-au încercat toate tratamentele posibile, a reprezentat o problemă greu de păcălit, pentru că toate tratamentele și intervențiile realizate până acum vizau doar scăderea masei de țesut grăsos în zona afectată. Fără a se înțelege că, de fapt, aspectul acela vălurit, total inestetic, cu denivelări și adevărate cocoașe este dat de niște benzi fibroase de țesut, fixe și inextensibile, care leagă straturile superficiale de aponevroză musculară și care tracționează pielea. Printre aceste travee fibroase, grăsimea herniază sub piele, deformând pielea în grade variate. Astfel, fără a scăpa de aceste travee fibroase, efortul de scădere a masei adipoase cu sau fără drenaj limfatic, are practic un efect extrem de mic și în niciun caz de lungă durată.

Oare ce creme, masaje sau injecții de mezoterapie ar putea sa facă acest lucru? Niciuna! Pentru că distrugerea traveelor fibroase nu se poate realiza decât printr-o secționare a lor exactă și fermă. Nici măcar bisturiul nu poate face lucrul acesta. Singurul în masură să le poată rezeca este… laserul. Și nu orice laser, ci acela care are puterea și selectivitatea să excizeze precis sub piele benzile fibroase: tratamentul celulitei cu CelluSmooth!

În concluzie, celulita nu se poate îndepărta decât prin secționarea septurilor fibroase, omogenizarea și îndepărtarea grăsimii din zona afectată. Imposibil, până acum, când am introdus în România, în premieră europeană, cel mai performant laser la nivel mondial, care se adresează cu succes îndepărtării definitive a celulitei și a depozitelor de grăsime localizată care nu cedează la diete și la sport.

Ce este tratamentul celulitei cu CelluSmoth?

Tratamentul anticelulitic CelluSmoth constă în mai multi timpi operatori: infiltrare, dizolvarea grăsimii, aspirarea grăsimii dizolvate cu canule subțiri și, ultima etapa, creșterea fermitatii pielii prin contracția puternica a fibrelor elastice și regenerarea pielii prin stimularea puternica a fibroblastului direct la nivelul dermului.

CelluSmooth constă în introducerea sub piele a unei canule extrem de subțiri (2mm) printr-o mică incizie (aprox. 2 mm), prin care trece o fibră optică care ghidează fasciculul laser, a cărui lungime de undă este foarte bine selecționată astfel încât să secționeze benzile fribroase și să elibereze pielea de tensiunea produsă de ele. În același timp, se distrug și aglomerările de celule adipoase. Odată distruse, acestea nu se vor mai reface.

După distrugerea benzilor fibroase și îndepărtarea țesutului adipos în exces, se intervine și asupra creșterii fermității pielii, prin formare de colagen nou, lucru foarte important pentru o piele afectată de celulită. Creșterea fermității pielii și nivelarea neregularităților se realizează cu un laser special, care denaturează colagenul îmbătrânit și stimulează formarea de colagen nou și contracția fibrei elastice din piele.

Din toate aceste motive, acest tip de tratament al celulitei este unic. Nu se poate compara cu nicio altă metodă de îndepărtare a celulitei care există în momentul de față (mezoterapie, radiofrecvență, masaj etc.), deoarece niciuna dintre ele nu ajunge să distrugă factorii care produc efectiv deformările tegumentare (benzile fibroase și grăsimea în exces).

Procedura anticelulită este minim invazivă, pacienta putând să plece acasă imediat după intervenție. Nu necesită spitalizare, anestezie generală (ci numai anestezie locală), iar întoarcerea în mediul social se poate face a doua zi. Rezultatele se observă imediat, însă se vor intensifica în decurs de 2-8 săptămâni și se va definitiva după 2-6 luni.

Cui îi este adresat tratamentul celulitei cu CelluSmoth?

Candidatul potrivit pentru tratamentul celulitei cu CelluSmooth este cel care are un grad mediu-moderat de celulită. Dacă celulita este de grad mai mic, atunci procedura se poate realiza prin ProLipo, aceasta dedicându-se în special țesutului adipos.

Timpul de recuperare după tratamentul pentru celulită CelluSmooth este minim, pacienta putând să își reia activitatea zilnică a doua zi. Este însă recomandată o pauză de sport de o săptămână pentru exercițiile ușoare și de 2 săptămâni pentru cele intensive. De asemenea va purta un corset timp de câteva săptămâni. Intervenția CelluSmooth se va realiza după o consultație, care are rolul de evaluare a gradului celulitei și a indicației terapeutice clare. La consultație, pacientul va primi toate recomandările necesare.

Observatii: Rezultatul după intervențiile de lipoaspirație laser ProLipo Plus și de remodelare a celulitei CelluSmooth se poate observa și dupa 1-2 săptămâni post operator, fiind mai evident după 2-6 luni, timp de care are nevoie pielea pentru regenerare și contracție. Varsta, modificarile hormonale, menopauza, nivelul estrogenilor, gradul de hidratare și calitatea pielii fiecărui pacient pot influenta rezultatul obținut, astfel încât, gradul de contracție și de creștere a fermitatii pielii pot sa fie diferite de la un pacient la altul.

prețuri

Îndepărtarea celulitei compacta și edematoasă - intervenție laser CelluSmooth
O zonă (200 cm² - de ex, partea superioara a coapsei posterioare): 1200€
A doua zonă: 1000€
Asocierea cu îndepărtarea grăsimi localizate prin Lipoaspirație Laser ProLipo Plus presupune costul ProLipo plus, la care se Adaugă costul pentru remodelarea celulitei de 200 euro/zona.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!