Liftingul de gât și remodelarea conturului mandibular fără cicatrici ALLURA

Lipoaspirație laser

Cea mai eficientă metodă de remodelare a gâtului și a conturului mandibular, extrem de populară în SUA, este deja binecunoscuta și în România prin rezultatele pe care le-am obtinut de mai bine de 8 ani de experienta in chirurgia gatului si lipoaspiratia laser.

ALLURA presupune lipoaspirația asistată laser pe zona gâtului, cu ajutorul laserului cu sistem dual de lungimi de undă.

Înainte și după liftingul de gât

Este singura intervenție care poate să redea gâtului și conturului mandibular aspectul tânăr, lipsit de depozite de grăsime și cu o piele fermă, care să se muleze pe relieful osos. De ce este singura? Pentru că, pentru remodelarea acestei zone, trebuie îndepărtată grăsimea din jurul gâtului și în același timp este imperios necesară și contractatea pielii, pentru ca aceasta să nu rămână lipsită de tonus după îndepărtarea grăsimii.

O ilustrație a lipoaspirației de gât

Care sunt avantajele ALLURA?

 • Nu lasă cicatrici.
 • Se face cu anestezie locală.
 • Recuperarea este imediată.
 • Este lipsită de durere.
 • Rezultatul este permanent.
 • Elimină pentru totdeauna grăsimea localizată în jurul gâtului si conturului mandibular.
 • Crește puternic tonusul și fermitatea pielii gâtului și conturului mandibular.

Zona gâtului

Nicio altă intervenție non invazivă sau minim invazivă nu poate face aceste lucruri. Singura intervenție care ar putea avea aproximativ același rezultat este liftingul chirurgical de gât, acolo unde se îndepărtează radical grăsimea și pielea, cu compromisul însă a unor cicatrici mari și vizibile de la ureche și până la gât. Așadar, pentru a scăpa de grăsimea și de pielea lăsată din jurul gâtului trebuie să facem două lucruri: să scoatem grăsimea și să stimulăm pielea să se regenereze și să contractăm fibrele elastice.

Orice altă intervenție are multe neajunsuri:

 • fie lasă cicatrici foarte mari și evidente (de exemplu, liftingul chirurgical de gât, care se realizează cu anestezie generala),
 • fie sunt total ineficiete (mezoterapie, radiofrecvență, etc, pentru că acestea lasă celula de grăsime viabilă, refacându-se rapid),
 • fie aduc chiar reacții negative (criolipoliza - care nu doar că nu distruge și nici nu îndepărtează celula adipoasă, dar poate să dezvolte zone de fibroză, zone cicatriceale definitive și greu de îndepărtat).

Diferențele dintre lipoaspirația asistată laser la nivelul gâtului ALLURA și alte lipoaspirații, lipolasere sau intervenții chirurgicale sunt multiple:

 • lipsa inciziilor și, deci, a cicatricilor inestetice,
 • recuperarea imediată,
 • incredibila reacție de regenerare și remodelare a pielii, fapt care nu se poate realiza prin nicio altă tehnică minim invazivă (radiofrecvență, ultrasunete, etc…),
 • modificarea tonusului și a laxității tegumentare sunt cel puțin la fel de importante ca și distrugerea definitivă a celulelor adipoase și îndepărtarea grăsimii.

Cum se realizează procedura de lipoaspirație la nivelul gâtului?

O ilustrație a modului în care se realizează procedura ALLURA

Lipoaspiratia laser ALLURA se realizează cu anestezie locală, accesul către grăsimea în exces și pielea lăsată facandu-se printr-o mică incizie, de 1-2 mm, care nu va lasă în urma nicio cicatrice. Nu exista durere în timpul interventiei, iar rezultatul obținut este permanent!

Beneficiul enorm al acestei intervenții este ca laserul facilitează atât dizolvarea grăsimii, cât și contracția puternica a fibrei elastice, iar prin regenerarea pielii produsă de laserul cu sistem dual de lungimi de unda, pielea va avea o cu totul alta fermitate, fiind lipsită după intervenție de aspectul lăsat și inestetic.

Intervenția constă în mai multi timpi operatori:

 • infiltrarea nedureroasa a tesulului cu anestezic,
 • dizolvarea grăsimii prin laser,
 • aspirarea blanda grăsimii dizolvate cu canule subțiri
 • și, ultima etapa, creșterea fermitatii pielii cu ajutorul laserului princontracția puternica a fibrelor elastice și regenerarea pielii prin stimularea puternica a fibroblastului direct la nivelul dermului.

Intervenția dureaza aproximativ 45 de minute, iar recuperarea după intervenție este imediata.

Care sunt recomandările preoperatorii?

Pacienților fumători li se recomandă oprirea acestuia cu cel puțin câteva săptămâni înaintea intervenției. Fumatul poate afecta capacitatea de vindecare. Anumite medicamente care cresc riscul de sângerare, cum ar fi aspirina sau alte medicamente antiinflamatorii nonsteroidiene, vitamina E sau tratamentele homeopate trebuie să fie întrerupte înainte de intervenția chirurgicală.

Care sunt îngrijirile postoperatorii?

După intervenția de lifting de gât și reconturarea mandibulare ALLURA nu este necesară spitalizare, pacientul putând merge acasă imediat, iar reintegrarea socială este rapida. Se vor prescrie medicamente antiinflamatorii și antibiotice și este recomandat sa să purtați un corset elastic, pentru a preveni deformările din zona operată, dar și anumite complicații care pot apărea:, seroame, edeme. Masajul pentru drenaj limfatic este indicat după 2 săptămâni.

Observatii: Rezultatul după intervențiile de lipoaspirație laser se poate observa și dupa 1-2 săptămâni post operator, fiind mai evident după 2-6 luni, timp de care are nevoie pielea pentru regenerare și contracție. Varsta, modificarile hormonale, menopauza, nivelul estrogenilor, gradul de hidratare și calitatea pielii fiecărui pacient pot influenta rezultatul obținut, astfel încât, gradul de contracție și de creștere a fermitatii pielii pot sa fie diferite de la un pacient la altul.

prețuri

Lipoaspirație laser ALLURA gât, gușă și contur mandibular (anestezie locală)
2500€

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!