Dieta și intervențiile estetice

Nutriție

Înainte de a recomanda pacienților mei produsele Nupo, le-am încercat pe propria mea persoană, așa cum fac cu multe din procedurile estetice pe care le realizez. Din cauza ritmului zilnic mereu alert, lipsa timpului necesar meselor sau mâncatul rapid și dezordonat dintre două programări mi-au generat adesea stări de oboseală, din cauza deficitului nutrițional combinat cu exces caloric al unor alimente alese în grabă.

Am testat Nupo One Meal Bars și One Meal Shakes și le-am rămas fidelă pentru că, în sfârșit, am la îndemână mereu atât mâncare solidă, cât și lichidă, în aromele preferate, care îmi oferă o masă sănătoasă și sățioasă, cu toți nutrienții de care aveam nevoie. Și asta cu doar 200 de calorii. În plus, câștig timp prețios, pe care îl investesc în activitățile pe care nu mi le permiteam înainte. Toate aceste beneficii m-au făcut să aleg produsele Nupo și în alte ocazii. Cum ar fi perioada de după concedii, atunci când lăsam garda jos și acumulam rapid câteva kilograme. Pe care eu am reușit să le îndepărtez rapid și în siguranță, folosind dieta Nupo.

Am realizat că organismul nu pierde doar din greutate, ci și din excesul de apa care este acumulat și care dă aspectul acela de țesut pufos. În acest fel, am recomandat dieta Nupo pacienților mei după lipoaspiratiile asistate laser, constatând că îndepărtarea depozitelor de grăsime nedorite asociate cu produsele Nupo remodelează corpul într-un mod armonios. Și mă bucur că celor cărora le-am recomandat dieta de salbit Nupo au continuat să își mențină greutatea consumând produsele înlocuitoare de masă One Meal, gasindu-le foarte facil de purtat în geantă, în mașină sau la serviciu.

Așadar, produsele Nupo au intrat în meniul meu zilnic, pentru că îmi oferă mese gustoase și de calitate, fară preparare sau cu o preparare minimă. Mai mult, mă ajută să îmi mențin greutatea în mod corect și sănătos, având toate elementele nutritive în componență: proteine de calitate și în cantitate optima, fibre, vitamine, minerale, dar și elementele esențiale care nu pot fi aduse prin alimentația obișnuită. Pe lângă înlocuitoarele de masa One Meal Bars, batoanele proteice Protein Bars sunt atât de gustoase încât au înlocuit pentru mine orice ciocolată, consumandu-le fără teama de a mă îngrășa, pentru că au doar 100 de calorii. Peste toate aceste beneficii așez și faptul că produsele Nupo, care au o istorie de 40 de ani, respectă recomandările nutriționiștilor și urmează cu strictețe legislația europeană.

Din toate aceste motive, vă recomand tuturor produsele Nupo destinate atât scăderii în greutate, cât și menținerii acesteia și păstrării unui stil de viață sănătos!

— Dr. Dana Miricioiu

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!