Peeling Laser Profund - Laser Skin Peel

Terapii faciale

Vă gândiți că vă apropiați de momentul unui lifting chirurgical, dar vă este teamă de o intervenție chirurgicală? Aveți cicatrici care nu au dispărut oricât de multe metode ați folosit? Laser Skin Peel a fost conceput pentru a pătrunde la adâncimi mult mai mari decât un peeling obișnuit, pentru a restaura aspectul tânăr și natural al pielii. Prin acest peeling profund sunt îndepărtate straturi fine din suprafața pielii, în funcție de afecțiunea care trebuie tratată. Pielea ridată, cu cicatrici sau cu pete pigmentare își va îmbunătăți semnificativ aspectul.

Ce este Contour Laser Skin Peel?

Contour este o combinație a două lasere care revoluționează peelingul cu laser, permițând penetrarea la adâncimi diferite în straturile pielii. Astfel, remodelarea structurii pielii prin acest tip de peeling vă asigură tratamentul celor mai variate și mai dificile afecțiuni.

Pacientă tratată cu Contour Laser Skin Peel

Ce afecțiuni pot fi tratate cu Contour Laser Skin Peel?

  • Ridurile adanci de la buza superioara si buza inferioara
  • Ridurile si santurile mari de la nivelul pielii
  • Cicatrici după acne
  • Lentigo solar
  • Cicatrici hipertrofice
  • Cicatrici postoperatorii
  • Nevi pigmentari
  • Keratoză actinică

##Ce zone pot fi tratate cu Contour Laser Skin Peel? Laser Skin Peel se poate aplica la nivelul tururor zonelor, dar cele mai frecvente proceduri se adresează feței, gâtului, decolteului și mâinilor.

Cum acționează Contour Laser Skin Peel?

Prin emiterea unei lungimi de undă laser care este absorbită preferențial de apa din colagenul îmbătrânit, acest tratament poate realiza ablația unui strat variabil din piele, concomitant cu contracția puternică a fibrelor elastice, reducând aspectul ridurilor sau ale altor modificări nedorite. Pielea îmbătrânită este remodelată în același timp într-o nouă structură. În timp ce noi celule se formează în decursul procesului de vindecare, pielea va deveni mai catifelată și cu un aspect mult mai tânăr. Acesta este de fapt o intervenție de refacere a structurii și a suprafeței pielii.

Pacientă tratată cu Contour Laser Skin Peel

Care sunt stadiile procesului de vindecare?

Timpul de vindecare depinde de adâncimea la care se practică intervenția, dar și de reactivitatea individuală. Înroșirea și edemațierea pielii pot persista câteva săptămâni, perioadă în care se realizează vindecarea și reînoirea întregii suprafețe a pielii. O nuanță roșiatică reziduală a pielii poate fi observată și după vindecare, dispărând în timp. Această nuanță este dovada regenerării continue la nivelul dermului.

Care sunt beneficiile intervenției cu Laser Skin Peel?

Această procedură poate aduce beneficii extrem de importante pacienților care nu doresc o intervenție chirurgicală. Denumită și “lifting fără incizii”, intervenția aduce beneficii asemănătoare unui lifting chirurgical. Este o intervenție confortabilă? Disconfortul acestei intervenții variază de la pacient la pacient. Laser Skin Peel se adresează pacienților care au la dispoziție timp suficient necesar refacerii pielii și în același timp nu sunt dispuși unei intervenții chirurgicale. Medicul va discuta cu tine opțiunile anestezice, pentru a preîntâmpina orice disconfort în timpul și după intervenție.

În ce constă procedura cu Laser Skin Peel?

În funcție de adâncimea necesară pentru tratamentul diferitelor afecțiuni, medicul decide tipul de anestezie recomandat (crema anestezica sau anestezie locala). Ochii vor fi protejați de ochelari speciali. Eliberarea controlată a undelor laser se va face prin intermediul unui scanner. Intervenția prin care se îndepărtează prin ablație și coagulare straturi controlate din piele poate dura de la câteva minute până la o jumătate de oră.

Există vreun risc asociat procedurii?

Prin respectarea indicațiilor medicale referitoare la îngrijirile zilnice ale pielii, riscul de infecție va fi absent. Consulturile medicale periodice stabilite de către medic vor asigura o vindecare excelentă.

Cât de repede vor apărea efectele acestei intervenții?

Deoarece vindecarea pielii durează câteva săptămâni, nu poți observa efectele asupra refacerii structurii pielii decât după acest interval de timp. În timpul vindecării se formează colagen nou care va înlocui ridurile. Acest fenomen este continuu, iar rezultatul se va îmbunătăți și mai mult în câteva luni.

Ce fel de îngrijiri vor fi necesare după tratament?

Este important să respecți toate instrucțiunile medicului, care îți va recomanda anumite produse de îngrijire a pielii. Acestea vor minimaliza riscul unor infecții și vor asigura o vindecare rapidă și sigură. După aceste tratamente, pielea ta nou regenerată va fi sensibilă la razele ultraviolete, de aceea va fi interzisă expunerea directă la soare până când pielea se va vindeca. Folosirea unei creme cu factor ridicat de protecție împotriva razelor solare este importantă.

prețuri

Peeling laser profund — Laser Skin Peel
Riduri adânci buza superioara: 350€
Riduri adânci buza inferioară: 300€
Față: 1000€

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!