Peeling Laser – ProFractional XC

Terapii faciale

ProFractional este intervenția laser care regenerează pielea, crește tonusul și fermitatea acesteia și elimină ridurile, cicatricile post-acnee și îmbunătățește aspectul vergeturilor.

Dana lângă aparat laser

Acționând până la nivelul dermului profund, ProFractional tratează cu succes ridurile, cicatricile după acnee, îmbunătățind în același timp textura și tonicitatea pielii.

 • Piele fermă
 • Riduri estompate
 • Aspect sănătos și catifelat

Ce este ProFractional?

Imaginați-vă o pictură deteriorată care ar avea nevoie de o restaurare. Care nu poate fi făcută decât cu delicatețe, în detaliu și pe porțiuni mici. Altfel spus, ca atunci când o fotografie este refăcută pixel cu pixel, ProFractional îmbunătățește calitatea pielii cu ajutorul unor spoturi laser microscopice. Mii de canale extrem de fine, micronice, penetrează până la nivelul dermului, stimulând producerea de colagen și elastină.

ProFractional reprezintă introducerea unei noi tehnologii laser care să poată acționa simultan în toată grosimea pielii, fără a necesita îngrijiri îndelungate sau absență socială. Și, spre deosebire de alte intervenții invazive, recuperarea după acest tip de tratament este rapidă și fără efecte secundare.

ProFractional pătrunde fără durere la adâncimi mult mai mari decât poate face un peeling profund, regenerarea pielii realizându-se în toate straturile. Astfel, afecțiuni care până acum necesitau recuperări de luni întregi, pot fi tratate cu ProFractional în doar câteva zile.

Dr. Dana Miricioiu în sala de operații, îmbrăcată în uniformă medicală

Ce afecțiuni se pot trata cu ProFractional?

 • Cicatrici după acnee
 • Pielea ridată
 • Petele de soare sau de vârstă
 • Vergeturile
 • Cicatricile postoperatorii
 • Porii dilatați
 • Tonusul și textura pielii

Cum acționează ProFractional?

Unda laser fracționată pătrunde în grosimea pielii, realizând microcolumne a căror adâncime este stabilită în funcție de gradul de ridare a pielii sau de dimensiunea vergeturilor sau a cicatricilor. Prin efectuarea acestor columne asemănătoare unor găuri micronice, sunt îndepărtate țesuturile îmbătrânite. În urma lor va rămâne un țesut proaspăt, fără celule distruse, lăsând, în același timp, țesut intact între miile de microcolumne. Vindecarea se realizează prin umplerea columnelor micronice cu colagen nou, prin stimularea fibroblastilor din țesuturile din jur. Mai mult, energia eliberată de laser generează un răspuns dermic profund de contracție a colagenului și de îmbunătățire a tonicității pielii.

Imagine cu dispozitivul laser ProFractional

Ce presupune tratamentul cu ProFractional?

Chiar dacă intervenția se poate realiza la adâncimi considerabile cuprinse între 20 și 1500 de microni, ProFractional este considerată o procedură minim invazivă. Acționând cu o energie foarte mare, dar cu o selectivitate ridicată, tratamentul ProFractional nu este dureros și necesită doar aplicarea de cremă anestezică. Se aplică direct pe pielea curată.

Desen care ilustrează modul în care ProFractional pătrunde în epidermă

Ce se întâmplă după tratamentul cu ProFractional?

O ușoară înroșire și edemațiere (umflare) a pielii este normală după tratament. Dacă edemul poate dispărea după o zi, roșeața poate persista câteva zile, urmând să dispară treptat. Imediat după tratament, urmele microcolumnelor vor fi aproape invizibile. Vei avea însă o senzație de ușoară arsură solară, care va dispărea în scurt timp. Care sunt rezultatele tratamentului cu ProFractional? Remodelarea zonelor care conțin riduri sau cicatrici se poate observa încă de a doua zi după tratament. După 2 săptămâni rezultatul este mult mai evident. Cicatricile vor fi mult mai aplatizate, iar ridurile mult mai șterse.

 • Durata tratamentului - 30 - 40 min
 • Cremă anestezică
 • Recuperare - 2-5 zile
 • Rezultat vizibil 6-8 luni
 • Număr de ședințe necesare - 1-3, în funcție de necesități

Tratamentul cu ProFractional aduce și un alt beneficiu: vindecarea pielii se face mult mai rapid decât în cazul unui peeling profund, efectuat la aceeași adâncime și care ar fi necesitat anestezie generală.

Pacientă în timpul operației cu laser ProFractional

Ce zone pot fi tratate cu ProFractional?

Tratamentele cu ProFractional sunt sigure pentru orice tip de piele și pot fi aplicate în orice zonă a corpului unde se dorește o îmbunătățire a aspectului pielii. Cele mai populare zone sunt fața, gâtul, decolteul și abdomenul. ProFractional se poate aplica, de asemenea, pe orice altă zonă a corpului care prezintă vergeturi.

Câte tratamente cu ProFractional vor fi necesare?

O îmbunătățire considerabilă se poate observa și după primul tratament. Există afecțiuni care necesită două sau mai multe tratamente spațiate la 4-6 săptămâni. Rezultate foarte bune se obțin dacă în aceeași ședință se aplică mai întâi MicroLaserPeel urmat de ProFractional pe întreaga suprafață a feței sau în regiunile unde sunt prezente riduri sau cicatrici.

Există îngrijiri speciale după tratamentul cu ProFractional?

După tratament este important ca țesuturile tratate să rămână moi și pliabile în decursul vindecării, de aceea este esențială utilizarea unei creme speciale pe care o vei primi după intervenție. Sunt interzise expunerile la soare, solar și loțiunile autobronzante. Dacă ieșirile în aer liber nu pot fi evitate, cremele cu factor de protecție 30 sunt obligatorii.

ProFractional XC este noua variantă a laserului ProFractional, recomandată pentru o remodelare spectaculoasă a ridurilor, cicatricilor, petelor pigmentare, tonicității și texturii.

Intervenția este îmbunătățită prin aplicarea la nivelul pielii a unui puternic fenomen de coagulare a țesutului, care:

 • elimină mult mai eficient resturile celulare din microcolumnele practicate;
 • exercită un efect puternic de contracție a fibrelor elastice, cu efect în creșterea fermității pielii;
 • generează un efect spectaculos și o recuperare scurtă a pacienților, redusă la doar două - trei zile.

prețuri

Peeling laser ProFractional XC
Față: 750€
Gât: 550€

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!