Hidratarea pielii

Terapii faciale

Stresul vieții cotidiene sau dezechilibrele apărute în stilul de viață propriu își lasă amprenta și asupra pielii. Acțiunea negativă a tuturor acestor factori amplifică modificările pe care pielea noastră este nevoită să le suporte odată cu trecerea anilor.

Supusă acțiunii ultravioletelor și a toxinelor pe care organismul nu le mai poate elimina, sufocată în același timp de un metabolism prăbușit care nu mai poate reînnoi într-un ritm normal celulele, pielea capitulează în acest război. Dacă până la vârsta de 20-30 de ani era ajutată de o producție constantă de acid hialuronic propriu, după 30 de ani, producția de acid hialuronic scade dramatic. Rolul acestei substanțe este de a lega moleculele de apă și a menține nivelul de hidratare a pielii. În lipsa ei, pielea capătă un aspect uscat, subțire și flasc. Degradarea colagenului este un alt factor responsabil de afectarea pielii, provocând scăderea tonusului și a elasticității pielii.

Cum se efectuează hidratarea pielii?

Ne putem menține o piele hidratată, fără riduri, cu ajutorul injectării intradermice de acid hialuronic și a curățării pielii prin MicroLaserPeel - peelingul superficial.

Pielea e sufocată de noxele din jur și de dezechilibrele din interiorul organismului. De aceea, metabolismul este dereglat și nu se mai reînnoiește așa cum ar trebui. De aceea se usucă mai repede, se deshidratează și apar și coșurile. Dacă nu exfoliem cum trebuie pielea, orice am pune pe piele nu se absoarbe cum trebuie, nivelul de hidratare a pielii fiind unul minim.

Peelingul laser, chiar cel mai superficial, nu numai că îndepărtează foarte sigur celulele, dar și stimulează regenerarea pielii din interior. De fapt, acțiunea laserului este de stimulare a unor celule (fibroblastii) care generează noi fibre de colagen și elastină. O piele exfoliată corect este gata să accepte și să integreze agenți activi de hidratare și de refacere!

Aport suplimentar de acid hialuronic injectat în dermul mediu și profund este cheia cu care se menține balanța hidrică din interiorul pielii! Rolul acidului hialuronic injectat este de a lega elastina și colagenul într-o structură puternică, de susținere a pielii, dar și de a atrage apa și a menține hidratarea pielii.

Acidul hialuronic de hidratare se integrează natural în piele și ajută la restabilirea echilibrului hidric al acesteia, îmbunătățind structura și elasticitatea pielii. Pe lângă acidul hialuronic, preparatul conține și aminoacizi și microelemente esențiale pentru o piele sănătoasă! Pielea va avea astfel un aspect mult mai neted prin îmbunătățirea asprimii pielii și a urmelor lăsate de mici cicatrici, de pori dilatați și de riduri.

Care sunt efectele acidului hialuronic de hidratare a pielii?

  • Reface pielea din interior, inducând vitalitate și regenerare pielii îmbătrânite sau pielii expuse la prea mult la soare. Acest produs este perfect pentru vitalitatea și hidratarea feței și pentru suprafețele unde trecerea anilor și factorii externi au dus la îmbătrânirea pielii (gât, decolteu și partea exterioară a mâinilor).
  • Ajută și pielea mai fină și mai tânără, dar deteriorată datorită expunerilor îndelungate la soare. Este extrem de eficient și pentru o piele care nu este destul de hidratată în general sau care este îmbătrânită prematur. Redensity Face induce din interior o nouă vitalitate și elasticitate.
  • Este cea mai ușoară, rapidă și sigură metodă de tratament a feței, gâtului, decolteului și mâinilor îmbătrânite, întinzând și tonificând pielea. Astfel se va crea o imagine proaspătă și un aspect mai tânăr, mai sănătos și cu o vitalitate naturală. Tratamentul constă în aplicarea unor injecții în serie pe suprafața pielii afectate. Procedura este lipsită de durere datorită aplicării unei creme cu efect anestezic.

prețuri

Hidratare piele - skin booster
1 ml: 200€
3 ml: 500€

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!