Liftingul de gât ALLURA

Operații estetice

ALLURA - Liftingul de gât și remodelarea conturului mandibular fără cicatrici!

Cea mai eficientă metodă de remodelare a gâtului și a conturului mandibular, extrem de populară în SUA a devenit populară și în România și presupune lipoaspirația asistată laser pe zona gâtului.

Este singura intervenție care poate să redea gâtului și conturului mandibular aspectul tânăr, lipsit de depozite de grăsime și cu o piele fermă, care să se muleze pe relieful osos. De ce este singura? Pentru că, pentru remodelarea acestei zone, trebuie îndepărtată grăsimea din jurul gâtului și în același timp este imperios necesară și contractatea pielii, pentru ca aceasta să nu rămână lipsită de tonus după îndepărtarea grăsimii.

Foarte important: intervenția nu lasă cicatrici, se face cu anestezie locală și este lipsită de durere! Mai mult, rezultatul este permanent!

Nicio altă intervenție non invazivă sau minim invazivă nu poate face aceste lucruri. Singura intervenție care ar putea avea aproximativ același rezultat este liftingul chirurgical de gât, acolo unde se îndepărtează radical grăsimea și pielea, cu compromisul însă a unor cicatrici mari și vizibile de la ureche și până la gât. Așadar, pentru a scăpa de grăsimea și de pielea lăsată din jurul gâtului trebuie să facem două lucruri: să scoatem grăsimea și să stimulăm pielea să se regenereze și să contractăm fibrele elastice.

Avantajele sunt enorme: nu doar că elimina pentru totdeauna grăsimea localizată în jurul gâtului, dar are incredibila acțiune de a crește fermitatea pielii.

Orice altă intervenție are multe neajunsuri:

  • fie lasă cicatrici foarte mari și evidente (de exemplu, liftingul chirurgical de gât, care se realizează cu anestezie generala),
  • fie sunt total ineficiete (mezoterapie, radiofrecvență, etc, pentru că acestea lasă celula de grăsime viabilă, refacându-se rapid)
  • fie aduc chiar reacții negative (criolipoliza - care nu doar că nu distruge și nici nu îndepărtează celula adipoasă, dar poate să dezvolte zone de fibroză, zone cicatriceale definitive și greu de îndepărtat)

Diferențele dintre lipoaspirația asistată laser la nivelul gâtului ALLURA și alte lipoaspirații, lipolasere sau intervenții chirurgicale sunt multiple:

  • lipsa inciziilor și, deci, a cicatricilor inestetice,
  • recuperarea imediată și
  • incredibila reacție de regenerare și remodelare a pielii, fapt care nu se poate realiza prin nicio altă tehnică minim invazivă (radiofrecvență, ultrasunete, etc…).
  • modificarea tonusului și a laxității tegumentare sunt cel puțin la fel de importante ca și distrugerea definitivă a celulelor adipoase și îndepărtarea grăsimii.

Am lucrat cu multe tehnici și aparate. ProLipo Plus este singura metodă prin care se poate obtine acest rezultat, dintr-o singură ședintă, fără cicatrici, fără spitalizare și fără perioadă mare de recuperare.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!