Fermitatea pielii — Endymed 3Deep Pro

Intervenții nonchirurgicale

Aparatul EndyMed 3DEEP PRO, aprobat FDA, vine cu un nou concept implementat de compania EndyMed din Israel.

Tehnologia 3DEEP™ este un procedeu de tratament multi-sursă al pielii. Cu ajutorul ultimei generații de radio-frecvență, tratamentul este mai sigur și mai eficient ca oricând. 3DEEP reprezintă cea mai recentă evoluție în ceea ce privește tratamentele cu RF; folosind surse multiple de energie, împreună cu un soft complex pentru a controla frecvența energiei la nivelul electrozilor aplicatorilor de tratament. Acest tip de tratament permite penetrarea uniformă și în adâncime a energiei, fără a afecta epidermul superior.

Radio-frecvența monopolară

Printre primele tipuri de tratamente cu radio-frecvență, tratamentele de tip monopolar încălzesc dermul într-un mod necontrolat. Acesta duce de multe ori la disconfort pentru pacient și nu produce cele mai bune rezultate. În urma procedurii este necesară o perioadă de recuperare, timp în care pielea trebuie răcită pentru a îndepărta disconfortul.

Radio-frecvența bipolară

Un prim avans în tratamentele pentru piele, tehnologia RF bipolară orientează energia mult mai bine către zona intenționată. Totuși, în majoritatea cazurilor, pătrunderea pielii este superficială, iar rezultatele greu de obținut. Este necesară în continuare răcirea pielii pentru protecție împotriva energiei intense.

Tehnologia 3DEEP

Tehnologia 3DEEP este revoluționară în ceea ce privește tratamentele cu radio-frecvență deoarece oferă o abordare multiplă ce asigură un flux constant și focusat al energiei. Prezența celor 6 poli determină o penetrare profundă a RF, caracteristică ce diferențiază EndyMed de celelalte aparate. Astfel, zona propusă poate fi tratată fără a afecta zonele adiacente, iar fluxul controlat elimină nevoia de răcire a tegumentului. Este eliminat și timpul de recuperare împreună cu orice disconfort pentru pacient.

Care sunt avantajele tehnologiei 3DEEP?

Fiind o soluție extrem de eficientă pentru multe probleme de natură estetică, tehnologia 3DEEP are avantajul de a se baza pe rezultate dovedite științific de către dermatologi de renume mondial. Această tehnologie patentată reactivează și regenerează colagenul, îmbunătățind aspectul celulitei și restructurând pielea.

Radio-frecvența este o tehnologie prin intermediul căreia colagenul este stimulat la nivelul dermului prin încălzire. Dacă nivelul energiei este adecvat, colagenul se va contracta și va produce o schimbare imediat vizibilă la nivelul pielii. Tratamentul activează ca efect secundar și producerea de colagen și elastină, rezultând astfel o piele cu un aspect mai tonifiat. Alte avantaje ale tratamentului cu RF ar fi nivelul de penetrare al undelor și faptul că nu este condiționat de tonul/culoarea pielii.

Tehnologia 3DEEP este eficientă pentru majoritatea zonelor corpului. În timpul studiilor noastre am descoperit că zone diferite ale corpului necesită parametri diferiți pentru setările energetice. Am creat mai multe programe personalizate pentru diferite zone ale corpului. Aplicatoarele noastre de tratament asigură eficiență maximă indiferent de zona adresată. În timpul procedurii, straturile adânci ale pielii sunt încălzite treptat, în timp ce temperatura la nivelul pielii rămâne stabilă, în jurul valorii de 41-45° C (echivalentul unui duș fierbinte), în timp ce în profunzimea pielii temperatura poate depăși 50-50° C. În funcție de mărimea zonei tratate, tratamentul poate dura între 30-45 minute.

Profunzimea intensității RF: peste 30mm, penetrând astfel dermul ajungând la hipoderm (locul instalării celulelor adipoase).

Oferă un masaj relaxant ce transmite pacienților o stare de bine, ajutând totodată la o mai bună irigare a pielii și la activarea lipolizei. În urma tratamentului vă puteți relua imediat programul normal. S-ar putea să observați o ușoară roșeață în zona tratată, însă aceasta dispare de regulă în următoarele două ore.

Ce presupune intervenția cu EndyMed 3DEEP PRO?

Numărul de ședințe va fi stabilit în urma unui diagnostic. De obicei, este vorba de o serie de 6 tratamente efectuate la un interval de 4-7 zile unul de celălalt. Veți putea observa îmbunătățiri vizibile la nivelul pielii începând cu cel de-al doilea tratament. Printre rezultatele imediat observabile se numără:

  • activarea circulației sanguine și limfatice ce duce la o îmbunătățire a texturii pielii;
  • un contur mai fin;
  • activarea metabolismului;
  • reducerea laxității țesutului.

Îmbunătățirile graduale vor continua chiar și după terminarea tratamentelor, datorită colagenului nou.

Tratamentul cu EndyMed 3DEEP PRO este recomandat după intervenția BodySculpt (ProLipo Plus și CelluSmooth) deoarece facilitează recuperarea postoperatorie și realizează o uniformizare a conturului corpului.

Care sunt contraindicațiile acestei intervenții?

Hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infecțioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplică tratamentul în jurul acestora, niciodată direct pe ele), flebită, tromboză, sarcină, alăptare, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injecții cu cortizon), proteze metalice.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!