Într-o ambianță calmă și relaxantă, lipsită de stresul pe care l-ar induce ideea unui spital, Clinica Dr. Dana Miricioiu vă pune la dispoziție cele mai noi tratamente și proceduri care îmbunătățesc aspectul estetic: intervenții estetice laser, intervenții de chirurgie plastică, reconstructivă și cosmetică chirurgicală.

Echipa clinicii Dr. Dana Miricioiu este formată din doctori renumiți, cu o bogată experiență în chirurgia estetică și în remodelarea corporală. Chirurgi plasticieni, nutriționiști și specialiști în fiziokinetoterapie formează aici o echipă care concepe pentru voi protocoale medicale și chirurgicale care vă vor îmbunătăți imaginea și încrederea în sine.

Dana
Miricioiu

Chirurg plastician, microchirurgie reconstructivă

Dr. Dana Miricioiu, specializată în chirurgie plastică – microchirurgie reconstructivă, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” în anul 1994. A lucrat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență București până în anul 2007, când a pus bazele propriului cabinet Dr. Dana Miricioiu.

În perioada în care a lucrat în cadrul Clinicii de Chirurgie Plastică Microchirurgie Reconstructivă, în paralel cu activitatea de cercetare științifică, a lansat împreună cu SUUB și Fundația Hope for a Life (a cărei membră fondator și președintă este) programul Acord de depistare precoce a cancerului de sân și reconstrucție mamară postmastectomie – program care s-a desfășurat pe parcursul a 3 ani.

Toată experiența acumulată de Dr. Dana Miricioiu în această perioadă s-a materializat în cartea „Învață să învingi – Cancerul de sân se poate vindeca”, care are ca scop informarea corectă și educarea femeilor în tot ceea ce privește cancerul de sân.

Dr. Dana Miricioiu este membră a “American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale, participând regulat la cursurile și congresele organizate de către A4M.

A introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, fiind proprietara celor mai performante tehnologii laser folosit în tratamentele estetice, in reconturarea si remodelarea corpului, fabricate de renumita companie Sciton, SUA. Acestea continua sa se claseze conform “The Medical Spa MD Physician Report”, ani la rand, pe locul întâi in cadrul interventiilor estetice minim si non-invazive, fiind cele mai folosite laser în cabinetele medicale din lume, obținând cel mai ridicat punctaj din punct de vedere al performanțelor clinice obținute, dar și al siguranței pacientului.

Dr. Dana Miricioiu colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, anesteziști, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine.

colaboratori

Andreea Popescu

Asistent manager

Claudia Popescu

Asistent medical

Dr. Octavian Badea

Chirurg plastician, microchirurgie reconstructiva

Dr. Ovidia Moldoveanu

Medic anestezie, terapie intensiva

Dr. Simona Tivadar

Medic primar, diabet, boli de nutritie și metabolism