Intervenții laser în dermatologie

Dermatologie

Aparate laser sunt folosite astăzi în dermatologia estetică și corectivă, în special pentru tratamentul leziunilor vasculare, epilare, tratamentul acneei, îndepărtarea tatuajelor, rejuvenare și biostimulare, tratamentul cicatrici și vergeturi, etc. Laserele de biostimulare și rejuvenare au utilizări din ce în ce mai diverse în acest domeniu.

Posibilitatea de a îndepărta alunițele sau alte imperfecțiuni ale pielii cu tratament cu laser are, de asemenea, mari avantaje.

După o procedură cu laser, zona tratată trebuie protejată în permanență de razele soarelui timp de câteva săptămâni prin aplicarea unei creme cu indice UV ridicat

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!