Injectabile

Dermatologie

Acid hialuronic

Este o moleculă purificată care este prezentă în mod natural în piele și a cărei prezență scade în timp. Acțiunea sa este rezorbabilă. Este produsul emblematic al materialelor de umplere. În funcție de zona tratata și de proprietățile produsului utilizat, acțiunea durează între 9 și 18 luni, uneori câțiva ani la anumite regiune/persoane.

Fillerele sunt injectate în piele pentru a reduce liniile fine și ridurile și pentru a crea volum.

Produsele folosite în centrul nostru sunt toate recunoscute și aprobate (FDA și CE). Toate au trasabilitate pentru a asigura securitatea optimă.

Umplerea ridurilor și a volumelor faciale ajută la restabilirea armoniei și la energizarea fețelor obosite, asimetrice, îmbătrânite sau dacă aveți cicatrici și depresii la nivelul pielii rezultate din acnee, răni sau imperfecțiuni congenitale. Se pot folosi mai multe tipuri de produse.

Indicatii:

  1. Riduri superficial
  2. Șanțuri
  3. Pierderi de volum
  4. Buzele
  5. Cearcane Aceste injecții sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Fillerele pot fi injectate în ziua consultației datorită naturii lor minim invazive. În funcție de obiectivele dumneavoastră și de caracteristicile dumneavoastră fizice, medicul dumneavoastră vă va oferi recomandări și informații cu privire la tratamentul dumneavoastră, cum ar fi:

Recomandarea unui tratament adecvat pentru a obține cel mai bun rezultat:

  1. Rezultate la care vă puteți aștepta
  2. Costul procedurii
  3. Posibile riscuri și complicații
  4. Cum să vă pregătiți pentru o injecție
  5. Recuperare după tratament

Înainte de tratament, ar trebui să evitați să luați aspirină sau antiinflamatoare, ceea ce crește riscul de hematom.

In functie de indicatii si zona de tratat, se pot folosi ace sau canule pentru a amplasa produsul in locatia dorita, la suprafata sau in profunzime in functie de efectul dorit.

Toxina botulinică

Folosind toxina botulinica, putem trata liniile de expresie, adica ridurile care sunt cauzate de o forta musculara prea mare. Pacienții pot fi tineri sau mai in varsta pentru a urma un tratament cu botox, totul depinde de puterea mușchilor lor.

Putem injecta botox in urmatoarele zone: frunte, laba gastii, ridurile dintre sprancene. Putem face si botox de gat, buze (lip flip) sau barbie. De asemenea, putem injecta mușchii maseteri în cazuri de „bruxism”: aceștia sunt pacienți care își lezează dinții prin strângerea maxilarelor noaptea.

Cu toate acestea, pacienții care au pielea prea lasată ar trebui să fie evitați și nu vor fi mulțumiți de tratamentul cu toxina botulinică.

Nu trebuie să uităm de pacienții care suferă de transpirație excesivă sau hiperhidroză care poti beneficia de tratementul cu injectare de toxină botulinică la axile, mâinile și talpi.

După tratamentul cu botox, nu este nevoie de o convalescență deosebit.

Totuși, câteva mici precauții: Evitați aplecare în 4 ore următoare tratamentului, fără sport intensiv timp de 5 zile după botox, evitați căldura excesivă sau dimpotrivă frigul excesiv (saună, hamam) în săptămâna următoare, evitați expunerea prelungită la soare o saptamana dupa tratamentul cu toxina botulinica. Nu masați profund zona, machiajul și igiena zilnică pot fi efectuate fără a apăsa prea tare.

Efectele tratamentului cu toxina botulinica vor fi vizibile treptat in zilele urmatoare injectiilor, ajungand la maxim intre a 13-a si a 15-a zi.

Efectul tratamentului cu botox va dura, in functie de locatie, intre 3 si maxim 6 luni, putin mai mult pentru transpiratia excesiva.

Cel mai mare risc al tratamentului cu botox este o vânătaie mică.

Efectele secundare ale botoxului pot fi dureri de cap, edem, ptoza (pleoapa căzută). Din fericire, acest rău al botoxului este neobișnuit. Pentru a evita vânătăile după injecțiile cu botox, puteți lua câteva granule de arnică și le puteți machia dacă apar.

Mezoterapie

Mezoterapia este o metodă minim invazivă, constă în introducerea de produse care conțin vitamine, aminoacizi și coenzime în dermul mediu prin micro-injecții pentru revitalizarea pielea feței, decolteului și gâtului, și a dosului mâinilor, pentru a stimula productia de colagen și pentru a corecta ridurile moderate. Poate fi combinat cu o injecție cu acid hialuronic. Aceasta interventie dureaza de la cateva minute la cateva ore in functie de problema tratata. Două ore mai târziu pacientul poate relua o viață normală activă. O injecție de întreținere trebuie aplicată o dată pe an.

Indicatii:

Primele semne ale pielii slabita sunt tenul tern, în special în rândul fumătorilor, pielea feței lăsată și lipsa de strălucire. Funcția mezoterapiei este de a stimula colagenul, de a capta apa folosind acid hialuronic pentru a rehidrata dermul și de a crea un efect de plin. Prin urmare, calitatea pielii este mai fermă, mai strânsă și mai bine hidratată.

In functie de indicatie, este necesar sa planificati aproximativ 4 sedinte apropiate reprezentand un tratament mezolift. Tratamentele cu Mesolift trebuie programate ca întreținere cu o ședință de rapel la fiecare 6 luni până la un an, în funcție de calitatea pielii sau de importanța cauzelor de mediu (boală, tratament medicamentos intens, fumat) care pot altera tenul.

Această tehnică se bazează pe injectarea cu un ac foarte fin, dar riscul principal este apariția vânătăilor la locul injectării mezoterapiei. Este indicat să previi apariția vânătăilor și vânătăilor prin evitarea tratamentelor anticoagulante și a aspirinei, de exemplu. În plus, poate fi luată în considerare profilaxia cu arnică. Pielea poate fi ușor roșie după ședințe de o zi. Puteți machia ușor pielea.

pacienți fericiți

Portret cu Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Mirela Vaida (Actriță, Realizator Antena 1)

Dr. Dana Miricioiu este o femeie estetician frumoasă, profesionistă, caldă și foarte corectă în relația cu pacienții. Mi-a inspirat multă încredere ca om, în primul rând! Aș apela oricând la serviciile ei pentru că știe exact ce trebuie să facă pentru a-mi reda frumusețea naturală, firească, expresivă, atunci când timpul lasă câteva riduri sau câteva kilograme în plus!